5.9.2010

Tyynysotaa

Viime talvena törmäsin eräässä paikallisessa liikkeessä aivan mielettömän ihanaan käsityönä valmistettuun käsilaukkuun ja poimin siitä nimen mieleen. Ihastuin ikihyviksi sivuja selatessani tekijän tyyliin ja materiaalivalintoihin. Laukkua en ole hankkinut vieläkään mutta jotain sentään.

Ostin nimittäin pellavaisen koristetyynyn, joka sopi kuin nenä päähän silloiseen olohuoneeseeni.

Tyyny on ollut koristekäytössä ja sen kaverina sohvalla on maanneet epäsopivan väriset isommat tyynyt. Olohuonekin on vaihtunut välissä mutta uusille tyynyille on ollut tarve. Viikonloppuna perinteiseksi muodostuneella "terapiareissulla" Ikeaan alkoi tyynyongelma ratketa. Sieltä nimittäin löytyi palana painettua pellavaa, Ikea PS Tott sopii aivan täydellisesti pienen tyynyn kaveriksi. Nämä ovat kuin luodut toisilleen!


Isoja tyynyjä tein kaksi, mutta pitihän alkuperäiselle koristetyynylle olla kaveri myös... Idea lähti SPR:n Kontissa näkemästäni pöytäliinasta, jota tosin en raskinut ostaa, onneksi. Löysin nimittäin lempparikaupastani täydellistä puuvillapitsiä ja näin sain uusista tuotteista tyynynpäällisen edullisemmin, kuin mitä olisin maksanut pelkästä pöytäliinasta.


Ja kuka tämän alkuperäisen tyynyn takana sitten on? No sehän on oululainen Satu Pyhänniska, jonka tuotteisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi osoitteessa http://www.satup.fi/ Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti