28.9.2010

Liekki

Jokaisessa kodissa tulisi olla toimivan palovaroittimen lisäksi sammutuspeite, mieluiten keittiön seinässä kuten meillä. Siinä se roikkua nakottaa käden ulottuvilla hellan lähellä ja näyttää ah, niin kauniilta. Empä ole jaksanut/viitsinyt/joutanut/ehtinyt tehdä asialle sen kummemmin mitään, enkä tehnyt varsinaisesti vieläkään mutta ystäväni sammutuspeitteelle kyllä.


Onhan se nyt vähän eri näköinen... Alkuperäinen suojapussi on mielestäni liiankin iso, tästä uudesta tuli aavistuksen ahdas, mutta toimii täysin eikä ole ihan järkyttävän täyteen ahdetun näköinen. Liekkikuvio ja sammutuspeitteen punaiset remmit kielivät sisällöstä joten turvallisuus ei pitäisi olla uhattuna. Toki alkuperäisessä on käyttöohjeet, mutta moniko niitä tositilanteessa lukee?

Liekin kiinnitin liimaharsolla ennen ompelua, tulee pikkusen paljon siistimpää jälkeä niin. Kuvassa tarkkasilmäisimmät huomaavat violetin tussin jäljet, ne ovat hävinneet jo siinä vaiheessa kun suojus pääsee uuteen kotiinsa Helsinkiin.


Sen verran komea tuosta tuli, että ehkä jaksan nyt innostua ompelemaan itsellekin samankaltaisen... Pussin tein markiisikankaasta jotta se kestäisi myös käytössä. Tietysti ensisijaisesti toivotaan, että roikkuu vain koristeena :)

2 kommenttia: