26.9.2010

Joka tytön unelma

Myös Hello Kitty pääsi seikkailemaan pussukoihin. Isoon laitoin kaksi nepparia ja tämä on se "alkuperäinen" malli, mistä koko idea on lähtenyt. Tällä pussukalla on korkeutta 28 cm, leveyttä 25 cm.

Pienempiin laitoin yhden nepparin ja kylläpä ikävästi paistaa valoa vasten tukikangas läpi... No tuleepahan selväksi, että vahvistettu on! Kuvaaminen syyspimeällä pokkarilla ei ole mitenkään miellyttävää puuhaa. Pitäisi kehitellä joku hyvä valaistu paikka kotona, mitä ei tarvitsisi purkaa aina päivän päätteeksi.
Vasemmanpuoleisessa takapuoli on keltainen, vuori vaaleanpunainen. Oikeanpuoleinen on päältä keltainen ja sisältä vaaleanpunainen. Koko on suunnilleen sama molemmilla, noin 20x20 cm.

Jotta hommissa ei pääsisi liian helpolla, tupsahtelee päästä mitä hassuimpia ideoita. Neppareiden kanssa menikiin sitten taas hifistelyksi kun halusin keskustaan toisen kankaan.

Joskus vain välähtää, minulla jopa liian usein. Onneksi ideat on toisinaan myös toteutettavissa ja niin syntyivät nämä kaksi heijastinta. Hävyttömän helppoa, silittää vain heijastinkankaan merkkiin kiinni ja ompelee menemään. Ompelee siksi, että heijastin on altis huonollekin säälle enkä tiedä miten mahtaa liima sitä kestää. Muistin jopa ensimmäisen puolessa välissä omistavani läpinäkyvän paininjalan joten homma helpottui entisestään...


Pussukat etsivät uusia koteja, heijastimet ovat päässeet jo reppuihin roikkumaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat pussukat ja vieläkin ihanammat Hello Kitty -merkit!

  VastaaPoista
 2. Hihii, en ole yhtään yllättynyt että juuri sinä sanot merkeistä juuri noin :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin antaa sinulle Beautiful Blogger -tunnustuksen. Jos vain huolit sen, käy hakemassa blogistani Unelmia ja lankaa.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitoksia, Nöpöstiina! Nämä eivät ole tuttuja ollenkaan, pitääpäs tutustua ja katsoa josko jatkaisin :)

  VastaaPoista