24.10.2009

Jotain uutta, jotain vanhaa...

Mutta ei mitään sinistä. Sen sijaan tahtoisin tässä tribuutin omaisesti julkaista pari linkkiä omien tuotoksieni sijasta.

Aloitetaan uudesta tuttavuudesta, joka tuli tietoisuuteeni Kädentaitomessuilla.

http://www.ritarilla.fi/

Todella hyvä konsepti! Kauniita, viimeisteltyjä tuotteita, joista "vanhakin" ompelija saa uutta iloa. Messuilta mukaan tarttui vielä RitaRillan sivuilta puuttuva lintu, joka tuli lahjaksi kahdeksanvuotiaalle neidille. Neiti ei ollut koskaan ommellut koneella, mutta pienellä avustuksella pääsi kiinni hommaan helposti. Ompeluohjeet olivat selkeät ja kokonaisuudessaan paketti ihanasti huoliteltu. Suosittelen lämpimästi!Vanha tuttavuus onkin sitten nykyisin televisiostakin tuttu. Tai itse asiassa Kooma-pipo on nähty Salatuissa Elämissä Kenin päässä joskus muinoin :D

http://www.anttiputkonen.com/

Arvostan suuresti Antin tekemää työtä alkulähteistä johtuen. Kotitalon kellarista alkanut homma on paisunut kuin pullataikina eikä repertuaari ole pysähtynyt pelkästään pipoihin. Harva poika uskaltaa kertoa kutovansa.

Antti on lanseerannut vastikään uuden, Yrjö Henrikki- malliston ja pitihän se minunkin sitten sortua. Toivoin heijastinta pipooni ja sen sain, kiitos vielä kerran!Monesti minulle sanotaan "osaisithan sinä itsekin"... Nii-in. Ehkä osaisin, ehkä en. Arvostan kuitenkin todella paljon myös suunnittelua ja toisen tekemää työtä, ja mielelläni silloin tuen sitä pelkän idean kopioimisen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti