17.10.2009

Eläintarha

Erään muovikippofirman punainenkin pöytäliina pääsi uuteen hyötykäyttöön. Siitä valmistettiin vuori ja vuoriin sisätasku, jonka koko on 13x15cm.

Mustasta lakanakankaasta, mustasta ja punaisesta ompelulangasta sekä ohuesta heijastinlangasta valmistettiin kahvat, joiden pituus on 33cm. Heijastinlanka on kahvan ulkopuolella.


Kokeiluluontoisena toimenpiteenä kankaassa olevan krokotiilia tikattiin koneella vanun kera. Sama toimenpide tehtiin toiselle eläimelle valmiin tuotteen toisella puolella.


Nämä kaikki kätkeytyvät kassiin, jonka koko on 35x38cm. Kuviollinen kangas on peräisin Ikeasta ja aika ohutta, mutta vankemman vuorikankaan kanssa tästä tuli oikein mainio.


Harmillista, että kuopuksellani on jo uimakamppeita varten kassi, koska en millään raskisi tästä luopua... Koko on kyllä sellainen, että voisihan tätä käyttää kirjastokassinakin. Tai ompelutarvikekassina tai... Joka tapauksessa ilmoitan tämän kassin etsivän toistaiseksi uutta kotia.

6 kommenttia:

 1. Kiva! Hmm.... (miettii mihin vois tarvita)... meilläkin kun on uimakassi ja kirjastokassikin... itku kun on kiva kassi!

  T. Sanna

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin Sanna ihan kamalaa! Vaikka periaatteessa kasseja tarvitsee aina, niin on pakko jossain vaiheessa todeta, että liika on liikaa... Mutta jos sitten kuitenkin...

  VastaaPoista
 3. Ihana! Toi krokotikkaus on super.

  VastaaPoista
 4. Makee kassi! Onko krokotiilissä vanua välissä kun noin pullottaa :D

  VastaaPoista
 5. Juu on vanua, tarkensin sen tuohon kun pidin sitä itsestäänselvyytenä *häpeilee*.

  VastaaPoista
 6. Hieno kassi! Tuo tikattu krokotiili on piste iin päälle!

  VastaaPoista