25.10.2009

Heijastinko tärkeä?

Heijastimen tärkeys riippuu täysin siitä, kuinka tärkeä oma henkikulta on. Heijastimen laiminlyönti kymmenkertaistaa kuolemanriskin lukee lehtijutussa, ja tottahan se on.

Itse olen alkanut ratkaista ongelmaa omassa perheessä ompelemalla heijastinnauhoja vähän joka paikkaan, mihin niitä suinkin voi ujuttaa. Nykyaikaiset, vedenpitävät vaatteet hankaloittavat kiinnitystä, mutta aina siihenkin jokin ratkaisu löytyy. Apuna voidaan käyttää myös aivoja ja kekseliäisyyttä.

Lapsen repun olkaimetJooga/jumppamaton suojapussiOma vedenpitävä talvitakkini, jonka helman kiristyskuminauhaan olen kiinnittänyt pienen pätkän heijastinnauhaa pikalukolla. Molemmissa hihansuissa on tarranauhaan kiinnitetty pätkä tarranauhan karkeaan puoleen ommeltua heijastinnauhaa. Noita samoja pikkupätkiä olen ommellut oikein urakalla jokaisen perheenjäsenen jokaiseen takkiin ja myytäväksikin asti, on muuten halpa henkivakuutus.Esikoisen takki ilman salamaa, tai vaikkapa ilman auton valojaEsikoisen takki salaman tai vaikka auton valojen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti