7.7.2013

Aktivoitumista

Facebookiin aktivoituminen sai aikaiseksi aktivoitumisen myös ompelukoneen ääressä. Todella (hävettävän) pitkään kesken ollut laukku tuli valmiiksi, mutta valitettavasti se ei tyydytä minua ollenkaan. Olen välillä liiankin kriittinen oman käden jälkeni suhteen, mutta kyllä tässä tuli tehtyä perusmokia.

Ystäväni toi minulle kirpparilta ostamansa raidalliset samettifarkut, joista toivoi minun tekevän hänelle laukun. Sammarit olivat huonoksi onneksi joustavaa kangasta joka johti ei-toivottuun lopputulokseen. Laukku on periaatteessa "ihan jees" mutta esim. sivukappaleen yläreunaan olisi pitänyt ymmärtää laittaa vahviketta ennen kuin se venähti. 


Kaveriksi kävin ostamassa oikein kauniista ja pehmeää huonekalusamettia joka sopi täydellisesti raitaisen vakosametin sävyihin. Vuorikankaat löytyivät ehtymättömistä kangaslaatikoistani... Käytin hyväksi valmiita saumoja mm. isoissa kappaleissa ja sisäpuolen yläosissa. Pitkän keskikaitaleen tein kahdesta osasta.


Ompelin vielä pienen pussukan, jonka voi esim. laittaa papukaijalukkoon kiinni laukun sisäpuolelle. Tiesin, että tällaiselle olisi käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti