Prym nepparipihtien käyttöohjeet

Keppiheppa kyseli joku tovi sitten kehumieni nepparipihtien ohjetta ja toimitin ne hänelle silloin sähköpostitse. Niitä on kysytty monta kertaa senkin jälkeen joten tässäpä ohjeet kaikkien käyttöön. 

Alla on pihtien mukana ollut pahvi molemmin puolin, siinä on hyvät kuvalliset ohjeet pihtien käyttöön. Pihtien mukana tulee kaksi metalliosaa ja yksi muoviosa. Metalliosat ovat leikkurit, "reikä"tappi on käännettävä ja sillä tulee erikokoinen reikä riippuen kummin päin sen laittaa, kartio on sen vastakappale. Muoviosalla saa irrotettua nämä metalliset pihdeistä.Jokaisen pihdeille sopivan pakkauksen mukana tulee kyseisille tuotteille tarkoitetut pihteihin vaihdettavat kiinnitysosat, alla oleva kuva on skannattu sirkkarengaspakkauksen kääntöpuoli eli pakkauksissa on aina myös kuvallinen ohje tietyn tuotteen kiinnittämiseen. Ohjeessa kerrotaan myös kumman kokoinen reikä kuuluu tuotteelle tehdä.

Prymin pakkauksissa on etupuolella tuollainen työkalun kuva kuten oikeassa sarakkeessa, jos tuote soveltuu käytettäväksi pihtien kanssa. En saanut skannattua sitä kun en viitsinyt rikkoa pakkausta. Itselläni löytyi joku markka-aikaan ostettu nepparipaketti, siinä ei ollut työkalun kuvaa mutta nepparit on identtisiä vastikään ostamieni kanssa ja kiinnittyivät pihdeillä moitteettomasti. Jatkossa voi ostaa "täyttöpakkauksia" eli sellaisia, missä on pelkät nepparit eikä enää noita kiinnitysosia. Itse testasin vastikään myös eri merkkisten renkaiden kiinnitystä noilla pihdeillä mutta se ei onnistunut yhtä siististi, vaan rengas painui läjään. Vaikka nuo Prymit on hintavampia, maksan kyllä mielelläni siitä ilosta, pihdit ovat muuttaneet elämäni helpompaan suuntaan!