13.4.2012

Varsinainen lukutoukka

Reissua suunnitellessa törmäsin sangen epämiellyttävään ongelmaan. Matka kestäisi pidempään kuin viihde-elektroniikkani akut ja mietin, että millä viihdyttäisin itseäni sitten. Mielessä on kytenyt jo todella pitkään lukuharrastuksen uudelleen aloittaminen, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Arkena olen niin väsynyt, etten jaksa illalla keskittyä tai sitten tulee istuttua naamakirjassa.

Sain ystävältäni läjän pokkareita annettavaksi teini-ikäiselleni, mutta nappasin sieltä muutaman itsellenikin. Rinkkaan valikoitui Kate Jacobsin kirjoittama Pieni lankakauppa. Sain kirjan luettua hyvässä tahdissa ja tykkäsin siitä kovasti. Viimeisen sivun käännettyäni tajusin, että olen tainnut lukea kokonaisen kirjan kannesta kanteen viimeksi vuonna 1994...


Päätin nyt laittaa kirjan kiertoon. Postittaminen tuskin kannattaa, koska pokkarilla on paksuutta yli maagisen 3 cm. Jos asut Kärppien kotiseudulla ja kirja kiinnostaa ota yhteyttä napakkablog (at) gmail.com. Mitään ei kirjasta tarvitse maksaa, paitsi ne postikulut, jos joku välttämättä haluaa postitettuna.  Kirjalle on löytynyt uusi osoite :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti