21.12.2009

Myyjäisten satoa

Tässäpä nyt tätä, myyjäisten satoa. Näin muutaman viikon jälkeenkin voi vielä huokaista, että olihan rutistus, mutta oikein mukava kokemus, joka täytyy ehkä ottaa uusiksi joskus.

Halusin edes yrittää saada myyntipisteeseen jonkun selkeän ilmeen tavaran ja värien paljoudesta huolimatta. Ystäväni avustuksella sain yhtenäisen ilmeen hinta- ja infolappuihin. Kaikista teknisistä ongelmista ja vastusteluista huolimatta sain suurimman osan tulostettua ja laminoitua ajallaan. Ensimmäisen tunnin aikana myyjäisissä kuitenkin huomasin yhden puutteen ja pyysin kotiväeltä apua kuvan tulostamiseen, mutta tulostin oli lopettanut yhteistyönsä, loistava ajoitus! Sain kuvan kuitenkin taas atk-tuen avustuksella, kiitos siitä(kin)!

Heijastimia olin tehnyt paljon, ja niitä menikin. Ensimmäisen päivän iltana ihana mieheni rakensi vielä telineen heijastimien ja kangaskorujen esillepanoa varten. Se toimi erittäin hyvin, ja kauniit tuotteet näkyivät pöydästä paremmin.

Kalevan Peto-liitteessä on joskus syksyllä ollut kuulema juttua näistä kukkaheijastimista, eihän kellään sattuisi olemaan tätä juttua tallessa? Verkkolehden arkistosta en sitä löytänyt.

Useimmin kysytty kysymys oli "heijastaako nämä oikeasti", jota varten tarvitsinkin sitä tulostettua kuvaa. Alla olevan kuvan otin luokan kirkkaassa valaistuksessa salaman kanssa, ja sain yllättyneitä katseita kuvaa näyttäessäni.

Sen sijaan esimerkiksi nappikorut eivät kiinnostaneet ihmisiä. Näitä oli minulta kyseltykin, mutta ehkä myyjäisissä napit on jo niin kuluneet artikkelina, etteivät ne enää jaksaneet innostaa. Tietysti aiemmin mainitsemani hinnoittelu voi olla myös yksi syy, mutta rehellisyyden nimissä en näe, että pari euroa olisi liikaa tuotteessa, jossa materiaalit pelkästään maksavat vähintään puolet siitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti