2.12.2009

Kehto

Ystävillä on kokemusta mitä ihmeellisimmistä asioista, vempeleistä ja aihealueista. Näin tälläkin kertaa. Epämääräisen näköinen, katosta roikkuva säkki?

Ei, vaan vauvan kehto. Idea on hyvin yksinkertainen, muutamalla yksityiskohdalla siitä saadaan ilmeisen toimiva kapistus. Ystäväni oli saanut tällaisen ulkomaan vuosinaan lainaksi ja yrittänyt etsiä vastaavaa Suomesta siinä onnistumatta. Googlettelemalla löysin ulkomailta vähän vastaavia tuotteita ja voi hyvänen aika, mihin hintaan!

Alkuperäinen versio oli luonnonvalkoinen, peruspuuvillaa ja sellainen oli tarkoitus tehdä uudestakin. Pohdittuamme asiaa yhdessä päätimme suunnata kangaskauppaan ja niin löytyi tämä kudottu puuvillakangas, äärimmäisen kaunis ja tukevan oloinen.

Toisessa avoimessa päässä on "päätykappale", jotta vauva ei pääse putoamaan. Puisen kepin avulla tämän päädyn saa myös avoimeksi, jolloin vauvan toimia on helppo seurata. Tähän on tulossa vielä hyttysverkko, kunhan pääsemme vuodenajassa siihen, että sitä löytyy kaupoista...

Toisessa avoimessa päässä oli alkuperäisessä versiossa solmittavat narut. Tähän tuli pikalukoilla säädettävät remmit. Jotta tämäkin pääty olisi turvallinen, lisättiin tähän myöhemmin vielä keskiremmi, jonka läpi toiset voi pujottaa.

Kuvat eivät anna oikeutta kauniille kankaalle eikä mallina ollut nukkekaan suostunut nukkumaan kehdossa. Toivottavasti siellä "oikeassa kodissa" menee tässä suhteessa paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti