19.11.2009

Vastustaja

Niin ne vaan päivät ja viikot vierii ohi aivan huomaamatta. Koulussa ja kotona on ollut niin vauhdikasta, ettei ole ehtinyt blogia päivittää, eipä kyllä olis ollut mitään kerrottavaakaan.


Ystävän pahaa aavistamattomasta toiveesta meinasi tulla sellainen ressi, ettei ikinä. Hyvä, etten pistänyt ompelukonetta myyntiin ja vajonnut maan alle. Tarkat mitat ja niistä päähäni syntynyt visio ei oikein meinanneet taitojen kanssa, mutta valmista tuli!



Päänvaivaa tuottivat nuo yläreunan (nyt täydelliset) kulmat, joita en millään saanut siisteiksi. Hommaa viivästytti sikainfluenssa tuoma tauko kursseista, niin etten päässyt opettajaltakaan kysymään neuvoa.



Taudista selvittiin ja pussukastakin. Uusi omistaja pitää sitä täydellisenä ja koska omistaja on minulle tärkeä ihminen, olen enemmän kuin tyytyväinen. Ompelukonekin on ja pysyy.



Pussukan pituus on 19cm, leveys 10,5cm ja korkeus 11cm. Tässä on limen värinen, kovikekankaalla vahvistettu päällykangas ja musta napakampi vuori. Tarkoitus on, että se seisoo jatkossakin näin ryhdikkäänä sille tarkoitetussa kolossa.

5 kommenttia:

  1. Hmm... Limenvihreä pussukka... kukahan mahtaa olla onnellinen uusi omistaja? :D

    VastaaPoista
  2. Se on ihqu, mut mä en tiedä raskinko viedä sen töihin.

    VastaaPoista
  3. Toista mä en kyllä tee :D Että vie vaan, pitäähän sulla olla sielläkin piristystä!

    VastaaPoista