23.11.2009

Koulussa oppimassa

Koulussa ihan ensimmäisinä päivinä opin, että on täysin mahdotonta tunnistaa oma muistitikkunsa, jos opettaja jakaa kaikille opiskelijoille samanlaiset. Ratkaisin homman ompelemalla omaani hukkapalasta pienen kangasläpyskän ja kiinnittämällä sen kännykkäkorun lenkkiin. Samalla sain tämän "tuotteen" testikäyttöön mahdollista jatkojalostusta varten.

Jalostusta ei sen kummemmin tarvita, muutama rivi suoraa ommelta riittää pitämään reunat kovassakin käytössä siistinä. Alkuun ne saattavat rispaantua ja ylimääräisiä lankoja voi leikellä pois, mutta nyt vajaan kahden kuukauden käytön jälkeen ei ole enää tuotakaan ongelmaa. Tuossa yllä olevassa kuvassa on siis tämä ensimmäinen, melkein kaksi kuukautta kassissa pyörinyt versio.


Innostuin ompelemaan pari pienistä pöydällä lojuneista palaisista, ja sitten lähtikin taas mopo käsistä... Näitä on nyt tukuittain eri värisiä ja kokoisia. Pienin on 2x2cm, suurin 5x2,5cm. Sinänsä ei haittaa, koska tikkuja on tässä talossakin useampia. Ylimääräisiä myydään sitten viimeistään myyjäisissä, joista kerron myöhemmin lisää...

Osa on kaksipuoleisia, värisävyt toistaiseksi limeä, fuksiaa, pinkkiä, violettia... On raitaa ja kukkaa, itse roiskittua ja sitten ihan yksiväristä. Näissä kaikissa on myös kovikekangas välissä, mitä tuossa omassani ei ole. Tulee vähän lisää jämäkkyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti