8.9.2009

Väri-iloittelua

Alla olevassa kuvassa on kolme erilaista mallia, mitä olen satiininauhasta ja heijastinlangasta saanut aikaiseksi. Vasemmanpuoleinen on rintakoru-malli, eli siinä on takana kunnollinen rintaneula. Keskimmäisessä perinteinen hakaneula ja oikeanpuoleisessa kukka roikkuu 15mm leveän heijastinnauhan päässä. Avainperämallit ovat aina kaksipuoleisia, eli heijastinnauhaa on joko yhdessä satiininauhan kanssa tai kuten näissä, satiininauhan päällä.

Hyvin nämä heijastavat kyllä :)


Innostuksissani olen hankkinut satiininauhasta nyt paremman valikoiman, tästä kuvasta näet kaikki tällä hetkellä minulla olevat värit, joista näitä kukkaheijastimia teen. Käytän jokaisen rullan loppuun saakka enkä todennäköisesti hanki samaa väriä lisää, joten nopeat syövät hitaat tässäkin.

Alemmassa rivissä näkyvät sininen ja violetti ovat kyllä luonnossa tummemmat. Sininen on enemmä sähkön- kuin vaaleansininen. Siitä voisi käyttää printtimaailmasta tuttua nimitystä "royal blue".

4 kommenttia:

 1. On se saha! Sun kannattaa kyllä tehä näitä juttuja ihan pro-meiningillä.

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon kiitoksia kauniista sanoistanne! Meinaa välillä olla ongelma tämä itsekriittisyys, mutta ehkä sen kanssa oppii elämään.

  VastaaPoista
 3. kivan näköisiä nuo kukkaheijastimet. perinteiset on kyllä niin tylsiä, ettei niitä viittisiä käyttää, näitä mielelläänkin :) teetkö kukat rose-muotilla? vai miksi sitä sanotaan.. olen tehnyt sillä huiveja niin tuli mieleen josko itsekin kokeilisi :) muutenkin mahtava blogi, saako näitä matkia ihan omaksi ilokseen vai onko malleihin tekijänsuoja tms?
  T:Sari

  VastaaPoista
 4. Juu, kukkapitsilaite on Rose-muotin toinen nimi ja sitä käytän. Itselläni on Prymin muovinen versio, jonka olen käytössä todennut hyväksi. Mallisuojaahan näillä ei ole, päässäni syntyneet oivallukset ovat vapaasti varastettavissa. Kuviin laitan aina blogin osoitteen, koska niihin minulla on käyttöoikeus :)

  VastaaPoista