27.9.2009

Oksalla ylimmällä

Reissu ulkomaille tarkoitti uusia kankaita. Ulkomailla tässä tapauksessa tarkoitetaan niinkin eksoottista paikkaa, kuin naapurimaatamme Ruotsia ja kangaskauppakin oli ei niin perinteinen, Ikea. Ikeassa on paljon ihania kuoseja, kankaat ovat edullisia ja juuri tätä vahvempaa puuvillaa, joka laukussa toimii parhaiten, löytyy hyvin.


Oranssi kuviollinen kangas sai kaverikseen mustan markiisikankaan.

Papukaijalukon lisäksi toteutin päässäni syntyneen idean pikku taskusta. Tasku on piilotettu saumaan ja sopivan korkuinen esim. puhelimen säilyttämiseen. Liian syvää taskua ei tuohon kohtaan voi tehdä, jottei se muuta kassin pyöreää muotoa. Taskun suussa on tarranauha, jotta sisällä olevat tavarat pysyvät tallessa.

6 kommenttia:

 1. Kiva malli mutta ehkä erivärinen

  VastaaPoista
 2. Voi että, tää on taas ihana! ja minusta ihanan värinenki.

  T. Sanna

  VastaaPoista
 3. Tuo lintukangas on sitten kiva. Meillä on siitä (mustana ja oranssina) makuuhuoneeseen taulut, ja mustasta versiosta tein vielä neliöliinankin.

  VastaaPoista
 4. Tää passais hyvin mun takin kanssa. Tuli tosi ihana takki tuosta lintukankaasta, mutta takista tuli liian pieni, oli vähän kokomitotus kaavassa mettässä. :(

  VastaaPoista
 5. Juuri tuosta(kaan) syystä minä en jaksa innostua vaatteiden ompelemisesta, en ole oikeastaan koskaan onnistunut saamaan oikean kokoista. Leikkaanpa kappaleet ilman saumavaroja tai niiden kanssa, onnistun aina saamaan niistä väärän kokoisia tai jotain muuta vastaavaa :/

  VastaaPoista
 6. Voi että, aivan ihana laukku, ihana kangas ja ihanat värit!

  VastaaPoista