13.9.2009

Pikku-Prenikka

Samoilla tulilla ompelin isomman kassin kaveriksi pienenkin. Tähän ompelin heijastinnauhan sauman päälle toiseen sivuun.

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä... Papukaijalukko löytyy siis myös pienestä kassista.

Korkeus 20cm, leveys 25cm. Kahvojen pituus 25cm ja pohjan koko 7x18cm. Tämä olisi sopiva koko vaikka lapselle, mutta on niin herkullinen, että sopisi hyvin aikusellekin.

5 kommenttia:

 1. Voi kääk, mitä ihanuuksia oot taas tehny! Mulla tuli tuossa mieleen, et tarttisin sellaisen vähän isommankin kassin. Olen lähdössä lomalle ja sellainen kassi olisi hakusessa johon sais mahdutettua oman ja tyttären pyyhkeet ym rantavehkeet. Sattuisko sinulla olemaan visioita tuollaisesta kassista? :)

  T, Sanna

  VastaaPoista
 2. Visioitahan on aina vaikka millä mitalla :D Tarviskohan siinä olla vetoketjua, vai ihan tällainen avoimen mallinen kassi? Voisi siinä olla pieni vetoketjullinen tasku kukkaroa ja avaimia varten. Millaista väriä saisi rouvalle olla?

  VastaaPoista
 3. Mä tiesin, et sulta kyllä visioita tulee! Vetoketju ei oo välttämätön, mut joku pikku vetoketjullinen tasku ois hyvä. Tai sit sellanen renkula siel sisällä johon voisin sit kiinnittää vaik sen pikkukukkapussukan :) Hmm... väri onki sit vaikee... musta, mut sais siinä jotain väripilkkuakin tietty olla... ja se olkahihna vois olla sellanen et just tuos kainalos vois kantaa. T. Sanna

  VastaaPoista
 4. Minäpä pistän mietintämyssyn päähän ja kaivan kangaslaatikoita :)

  VastaaPoista
 5. jees :)T. Sanna

  VastaaPoista