21.3.2012

Pylly vasten pyllyä pum pum

Ystäväni pyysi vastapalveluksena työtuoliin päällistä ja vaatimusetkin oli olemassa. Tai no ei mitkään vaatimukset, mutta visio hänen päässään joka löi kyllä ensi ajattelemalla luun kurkkuun. Istuinosa on pyörinyt luonani luvattoman kauan ja ihan itselleni olen keksinyt jos jonkinlaisia verukkeita olla tarttumatta toimeen.

Eikä se niin kamalaa ollut sitten kun sai aikaiseksi...


Leikkasin farkkujen lahkeista takapuolelta tasaiset palat, jotka tikkasin toisiinsa kiinni. Purin vyötärökaitaleen ja ompelin tikkaamani palat siihen kiinni. Yläosaan oli laitettava lisäpala, jotta taskut eivät menisi liian taakse istuinosassa. 


Ystäväni oli teipannut pehmusteen viehättävällä, miehekkään värisellä teipillä ja se helpotti kyllä minun työtäni kovasti.
Tämän projektin myötä sain ostattua listalla olleen niittipyssynkin kun en jaksanut alkaa kyselemään sitä lainaksi vaan hyppäsin kesken projektin pyörän selkään suuntana halpakauppa...


Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen ja toivon, että siitä on käyttäjälleen iloa. Huolellisella suunnittelulla yhdet farkut olisi riittäneet vallan mainiosti, mutta minä sain näihin uppoamaan useammat kun oli mistä käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti