18.3.2012

Kovan onnen kopottaja

Tuossa talven kynnyksellä sain nerokkaan idean liimata rintaneulakiinnike heijastinkankaalla päällystetyn napin taakse. Näin saisin Poni-heijastimelleni hakaneulaa kauniimman ripustimen, jolla olisi myös käyttöarvo.

Talven mittaan Poni on tippunut takista viisi kertaa ja olen siirtänyt sitä hieman eri korkeudelle, pyörän kyytiin noustessa nappi ottaa ikävästi kiinni satulaan. Yhden kerran lisäsin napin takaosaan rintaneulan kiinnitystä vahvistaakseni jo rautalankaakin, mutta onnistuin söheltämään neulan takaosan väärälle puolelle enkä jaksanut alkaa värkkäämään uudelleen. 3/5 kerroista neula on vaan venähtänyt ja auennut lukituksesta huolimatta.

Eilen se sitten taas tapahtui, neula irtosi nappiosasta ja Poni lojui maassa.


Olen vältellyt napin takkiin ompelemista koska epäilen, että revetessään se sitten repii takinkin. Päädyin nyt kuitenkin tähän ratkaisuun koska tykkään ideasta niin paljon. Ompelin uuden napin kiinni takkiin nappilangalla, jotta lujuus olisi parempi. Olin sentään niin fiksu että tarkistin ensin mahtuuko palloketju napin kiinnikerenkaasta läpi...


Onhan tuo nyt paljon mukavamman näköinen kuin perinteinen hakaneula, toivon mukaan Poni pysyy menossa mukana koska tykkään siitä tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti