4.9.2011

Saari saari...

Vuosi sitten ostin käytettynä edullisesti Ikean Tullsta -nojatuolit. Niissä olleet valkoiset päälliset olivat alusta saakka arvoitus, ei ehkä ihan lapsiperheen väriset... Uusia päällisiä en viitsinyt ostaa niiden suhteellisen korkeasta hinnasta johtuen ja vain pienen hetken jaksoin etsiä netistä kaavaksi sopivaa halpaa päällistä. Yhtenä vaihtoehtona oli tietysti myös värjääminen, mutta ei se sekään mitään halpaa lystiä ole kun yhden tuolin päälliset painaa toista kiloa.

Kun sitten törmäsin lähikaupassa Dylonin bokseihin á 2,50 €, päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Hävittävää ei mitenkään mainittavasti ollut, valkoinen nojatuoli kun ei tosiaan sovi sisustukseen eikä perhetilanteeseen eikä minun hermoilleni.

Tästä lähdettiin:


Ja tähän päästiin:


Kuvaaminenkaan ei mennyt kuin siellä kuuluisassa Strömsössä, värit jäivät hailakaksi mutta ehkä tuosta nyt käy selväksi se, että värjäsin ite ja sen kyllä huomaa! 


Positiivista tässä on se, että rahaa ei taaskaan mennyt paljoa, tulipahan testattua ja nyt on kaksien päällisten verran kaavoiksi ratkottavaa! Tuossa ne nyt sitten nököttävät olohuoneessa odottamassa seuraavaa inspiraatiota. Sinänsä huvittavaa liittää tämä tunnisteen "melkein mokat" alle...

6 kommenttia:

 1. Toihan on hieno pinta, ainakin näin kuvissa. Ihan kuin olisit sen vasiten tarkotuksella marmoroinut. ( ainakin tuon pikkukuvan osalta)

  VastaaPoista
 2. Joo-o, kuten todettu, kuvat ovat hyvin haaleita eli koko komeus ei noista paljastu. Ehkä nuo menisi jossain hippikommuunissa mutta minun silmälle ne onnistuivat täydellisesti epä :)

  VastaaPoista
 3. hei mutta vaikeuksien kautta voittoon! älä jätä päällistä tuommoiseksi, vaikka se mun silmään on ihan täydellinen, vaan jatka tuunausta ja kirjaile vaikka tai aplikoi tuohon sun mielestä värivirhekohtaan jotain kuvioita noita virhekuvioita hyödyntäen! sen jälkeen kaikki ihmettelee mistä noin makeita nojatuolin päällisiä saa..

  VastaaPoista
 4. Kuten sanottu, koko "komeus" ei oikein tule ilmi näistä kuvista. Päälliset ovat yhtä suurta värivirhettä, molemmissa tuoleissa :) Toistaiseksi en ole kuitenkaan antanut asian häiritä vaan tuolit ovat saaneet olla sellaisinaan. Katsotaan jos joku päivä jaksaisi jotain tehdä.

  VastaaPoista
 5. Hei, pystyisitkö tekemään minullekin?

  VastaaPoista