2.7.2011

Ihanaa jumitusta

Olen vähän sen tyyppinen ihminen, että kun jotain saan päähäni tehdä niin haluaisin tehdä sitä samaa sitten hetken ajan ihan vaan tekemisen ilosta. Tietyllä tapaa jumitun siihen samaan kaavaan olipa sitten kuinka pienestä tai isosta asiasta kyse. Jokin aika sitten tein ihan tarpeeseen ripustusnauhan pelikoneelle ja kun päätin ostaa läheisille lapsille synttärilahjaksi pelikoneiden kotelot niin pitihän niihinkin nauhat saada. Tein jo yhdet Hello Kitty-nauhat, mutta eihän ne sitten mulle kelevannu enää.

Piti saada sävy sävyyn pelikoneen kanssa ja vieläpä jollain erityisellä yksilöinnillä. Vahva suositus tulee ystäväni vinkkaamaan korutarvike-kauppaan, www.sayila.com. Hurahdin ostamaan muutakin, kun halvalla sai, toimituskulut vain 2,50 € ja tuotteet oli muutamassa päivässä postiluukussa.

Toinen lapsista saa omansa reilusti ennakkoon syystä että reissaa pelikoneen kanssa paljon ja kotelolle on todella käyttöä. Aiemmin hän onkin saanut pussukan mp3-soittimelle.  Punaisessa 2 cm leveässä nauhassa on stopparina metallia jäljittelevä kuutio nimikirjaimella. Sormuskiristin on myös hopean värinen.


Toinen nauha on viininpunaisen ja ruskean välimaastosta, jos näkömuistikuva menee lähellekään niin väri vastaa pelikoneen väriä aika täydellisesti. Tässä on musta sormuskiristin.


Aika kauniita ja tyttömäisiä, ihan kuten pitää pienillä tytöillä ollakin.


Nämä aiemmin tekemäni Hello Kitty-nauhat jäivät nyt ylimääräisiksi ja meillä tarpeettomiksi. Mittaa nauhalla on 25 cm (taitettuna) ja se on juuri optimaalinen pituus Nintendo DS-konsolille. Muista ei ole tietoa... Näiden lisäksi ylimääräisenä on tuon aiemman postauksen liian lyhyt nauha, jolla mittaa on 17 cm enkä suosittele sitä pelikoneelle. Ehkä tamagotchi, puhelin, joku muu, mikä? Jos haluat ostaa jonkun näistä tai vaikka kaikki pois, laita sähköpostia napakkablog (at) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti