5.3.2011

Reissua pukkaa

Nykyajan nuorisolla kun on kaiken maailman viihdykkeitä reissuillaan niin pitihän se meidänkin ostaa kannettava dvd-soitin ja sillehän sitten tarvittiin kassi. Perheen nuorimmainen ilmoitti ykskantaan, että kassin tulee olla punainen! Ja äiti oli sitä mieltä että ei varmana ala ompelemaan sitä itse vaan kävelee kauppaan ostamaan. Toisin kävi.


Kaapissa on jonkin aikaa ollut Hanhelista jonkun tarjouksen innoittamana kauniita nauhoja, joista melkein jokainen olisi punaisen kaveriksi käynyt. Olin kuitenkin ostanut jo vaaleansinisen vetoketjun joka ratkaisi tämän nauhan käytön. 


Toisella puolella on vetoketjullinen tasku. Yhdistin ylipitkän punaisen vetoketjun vaaleansiniseen, nypin pihdeillä ylimääräisiä hampaita ja jännitin lähteekö purkautumaan toisesta päästä ennen kuin ehdin ommella reunat yhteen... Tällä kertaa onnisti ja molemmat vetoketjut onnistuivat täydellisesti.


Ihan niin täydellisesti ei mennyt pyöristettyjen kulmien ompeleminen saumavarojen kanttauksesta puhumattakaan, mutta kokonaisuutena olen lopputulokseen oikein tyytyväinen! Homma ei ollutkaan niin järjettömän vaikea, kun olin ajatellut eikä purkaakaan tarvinut kuin arviolta yhdeksän saumaa.


Vetoketjukaitaleen jätin pehmustamatta, mutta alakaitaleeseen ja sivuille tuli 80/100g vanulevy. Sisällä on hyvin tilaa vielä levykotelolle. Nyt passaa lähteä lomille!

4 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin blogisi etsiessäni nepparipihtien käyttöohjetta ja sitten suorastaan unohduin lukemaan kirjoituksiasi! Lopulta ilmoittauduin lukijoiden listalle :) Ihania juttuja olet tehnyt!

  Iloista alkavaa viikkoa!
  -Hanna

  VastaaPoista
 2. Hei Hanna! Mukavaa, että löysit tänne, kiitos kommenteista ja tervetuloa :)

  VastaaPoista
 3. "eikä purkaakaan tarvinut kuin arviolta yhdeksän saumaa" :D

  Mutta siis aivan huikea laukku! Ja oon suorastaan sanaton ton vetoketjuyhistelyjutun kanssa.

  Ja kävin vähän tutkailemassa tuota Hanhelia ja luultavasti joudun tilaamaan sieltä jotain ihania nauhoja, kun aivan varmasti niillä pystyn Saimaa jossain vaiheessa ilahduttamaan. Eli kätköihin vaan odottelemaan sopivaa hetkeä. :)

  VastaaPoista
 4. Minähän puran AINA! Ei niin pientä työtä olekaan, etten purkaisi ja myös jossain vaiheessa kiroilisi.

  Mun on ollut pakko kieltää itseltäni kaikenlaisilla kauppasivustoilla käymisen, koska ne alkaa olla ihan liian vaarallisia. Joko mä ostan lisää kankaita, tarvikkeita tai haksahdan johonkin ihaniin valmiisiin töihin...

  VastaaPoista