2.4.2010

Työkiireitä ja työtarpeita

Ihanaa olla töissä! Koulutukseeni kuuluu siis myös pidempi työharjoittelu, jossa osoitetaan ammatillinen osaaminen näyttötutkinnoin. Pari työviikkoa on hujahtanut ihan tuosta vaan ja työelämä on osoittanut tietynlaisia tarpeita. Niitä vastaamaan kaivoin laatikosta erityisen omituisen värisen ohuen Marimekon kankaan. Kankaaseen kun silitti tukikankaan, tuli siitä tarpeeksi jämäkkä.

Pussukka palvelee parin puhelimen ja avaimen kuskaamisen mukana. Sinne pitää myös mennä pieni määrä kolikoita lounasta varten sekä tietysti muistiinpanovälineet. Päivän käytön jälkeen fiksasin pussukkaa muutamalta osin ja yksi osa oli kuminauhasta lenkki kynää varten, pysyypähän paremmin käden ulottuvilla.

Aiemmin hehkuttamassani Marimekon tehtaanmyymälässä myydään myös esim. vetoketjupusseja. Sieltäpä on hankittu pussukan vetoketjut, hartaasti ja huolella säilötyt, jotka käytetään "sitten joskus", kun tulee tarpeeksi arvokas käyttökohde.

Ja voi itku, mikä pettymys, kun toisesta vetoketjusta hajosi vedin jo ehkä noin kolmannella vetäisyllä!

Korvasin vetimen punotulla langanpätkällä, vaikka tiedän, ettei tuo tule käytössä yksinkertaisesti kestämään. Olen hirveän tarkka yksityiskohdista ja täytyy vaikkapa pääsiäisvapailla ideoida tuohon nyt joku kestävämpi, mutta myös toimiva korvike.


Avaimille oli ihan pakko ommella avainperä kännykorun periaattella. Täydellistä.


Pussukan ompelussa tuli taas tenkkapoo, kun ajattelin fiksuna tyttönä olla ompelematta alataskuun kokonaista vuorta. Kiitokset taas sinne opettajalle, jonka neuvoilla sain pussukan kasaan. Tosin vetoketjuvetimen irrottua piti pistää vähän uusiksi, näyttää pussukalle ratkojaa ja tehdä "oikeaoppisesti"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti