28.1.2010

Kierrätystä kotisohvalta

Pakko mainita pari minulle uutta sivustoa, jotka ideoineen vaikuttavat hyvältä. Ihmisillä kun on tapana rahdata käyttökelpoista tavaraa roskikseen liiaksikin.

Esittele kuvin ja/tai sanoin vaihdokkaasi (= käsityö tai käsityötarvike) , sekä määrittele mihin olisit luomuksen valmis vaihtamaan. Vaihtorissa eivät eurot toimi, ts. tämä ei ole kirpputori tai myyntikanava. Toimituskuluista sopivat osapuolet keskenään.

http://vaihtori.blogspot.com/


Toinen kierrätyspalvelu toimii sitten laajemmalla tasolla.

Netcycler on käytetyn tavaran vaihto- ja lahjoituspalvelu. Kun jokin tavara käy sinulle tarpeettomaksi, palvelu auttaa löytämään sille uuden omistajan. Palvelun avulla voit vähentää uuden tavaran ostamista ja hankkia tarvitsemasi tavarat helposti käytettynä.

www.netcycler.fi/


Pikavilkaisulla myös toive-osio vaikuttaa hyvältä, olisi helpompaa kierrätystä, kun toiveet ja tavarat olisivat samalla sivustolla.

4 kommenttia:

 1. Kiitos avustasi eilen:) Tässä parit lisäykset: www.kimppa.net (laajentunut myös tavaraan) ja Vaihtopiiri: www.vaihtopiiri.fi -> Linkki Vaihtopiirit muualla Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pau itsellesi, oli mukava tavata :) Perehdynpä noihin linkkeihin, kun olen toipunut jetlagista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! En tiennytkään että tuollaisia nettipalveluja on tarjolla. Aloin jo mielessäni käydä läpi kangaslaatikoita ja muita käsityötarvikkeita :D. Paljon on tavaraa mistä voisi hankkiutua eroon, mutta en ole tiennyt mitä kautta kun hyvää tavaraa ei ole viitsinyt roskiin heittää!

  VastaaPoista
 4. Ja vielä tämä:
  http://kassi.sizl.org/
  Eikun ilo kiertoon;)

  VastaaPoista