21.1.2010

Harmittaa!

Ja ärsyttää, ottaa päähän ihan tosissaan eikä tiiä miten päin olis!

Posti on hukannut tai väärin jakanut kaksi heijastinta sisältävän kuoren. Niin luotettavana kuin itseään tuo kyseinen laitos pitää, olen tähän saakka lähettänyt kaikki tavarat tavallisena kirjeenä jo ihan kustannussyistä. Nyt siihen pitää mitä ilmeisemmin tehdä loppu. Kamalan järkevää, 80 sentin postikululla kun kulkee useampi heijastin joka ei montaa euroa maksa itsessäänkään. Seuraava vaihtoehto taitaa olla kirjattu kirje, hinta 4,65 e. Jippii.

Kaiken hyvän lisäksi katoamisilmoitusta=korvaushakemusta ei voi tehdä sähköisesti vaan se on toimitettava kirjallisena Postille. Ja tietysti juuri nyt minulla on niin kamalan kipeä olo, ettei oo tosikaan. Voi hemmetti soikoon sanon suoraan!

3 kommenttia:

 1. Voihan posti! Tuollainen, jos joku turrrrrhauttaa!

  Käypäs kurkkaamassa, vaihtorilla olis nyt ilmotus niistä kankaanpaloista :)

  VastaaPoista
 2. Ostin kesällä huuto.netistä Marimekon tunikan. Posti toi sen kolme viikkoa myöhässä. Olin varma, että myyjä ei ollut edes lähettänyt sitä, mutta syy olikin postin. Paketti oli todella räjähtäneen näköinen saapuessaan. Missä lie kulkenut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos A+a, kävin kommentoimassakin :)

  Tuo ilmoituksen kirjallisena tekeminen mua hämmästyttää aivan vallattoman suuresti, ehkäpä ne laskee, että valituksia tulee vähemmän kun sitä ei voi kotisohvalla tehdä. Saa nähdä, mikä on vastaus ja löytyykö heijastimia koskaan. Tappio on kyllä kuoren melkoinen molemmille osapuolille :(

  VastaaPoista