27.10.2012

Merkillistä merkintää

Kaikki tietävät sen ongelman, kun iso perhe pyyhkäisee hotelliin ja pyyhkeet ovat identtisiä. Mahtoikohan olla Niksi-Pirkka, jossa neuvottiin ottamaan nimikoidut pyykkipojat mukaan reissuun. Minä toteutin merkitsemisen omalla tyylilläni. Ompelin siis jätepalasista pienet kangaslipareet ja niihin koneella nimet (jotka kuvassa sutattu epämääräisesti). Nipsut ovat vanhoista kaulanauhoista ns. hauenleukoja ja äärimmäisen helppo kiinnittaa pyyhkeeseen. Jos valitsee renkaan koon huolella, voi pyyhkeen ripustaa tarvittaessa renkaasta roikkumaan.


Värit eivät valikoituneet sattumalta vaan aiemmin hankittujen hammasharjakoteloiden mukaan. Tämä kuva onkin todellisesta tilanteesta Stockholm Hostelissa, jossa vietimme muutaman päivän syyslomaviikolla. Mielettömän hyvä hostelli, suosittelen!


Aiemmin olen tehnyt vastaavia kangaslipareita roskapaloista muistitikkujen merkitsemistä varten tai ihan vaikka puhelimeen koristeeksi. Ihan ensimmäisenä kuitenkin olen käyttänyt tätä samaa ideaa ihan kotioloissa pyyhenipsuissa.

1 kommentti:

  1. Kiva kun laitoit nämä ja linkin vanhaankin postaukseen. Niin fiksuja ovat! Minulla on ollut tekemättömien töiden listalla pitkään oman väen pyyhetunnisteet ja on kiva nähdä muiden ratkaisuja.

    VastaaPoista