23.8.2012

Vanhaa uutta

Rikon hiljaisuuden tylsästi vanhalla jutulla hieman uudessa muodossa kuitenkin. Ystävällä tuli tarve pariin uuteen kotiin ja sain itsestäni sentään jotain irti. Tein pari sammutuspeitteen suojapussia tiukalla aikataululla ja kangasta tuhlaten...


Punainen on "tuolimarkiisia", mitä ikinä se tarkoittaakaan niin en halua olla tuon kankaan kanssa enää missään tekemisissä... Kangaskaupassa luulin, että jäykkyys olisi tässä hyvä ominaisuus mutta ommellessa se osoitti negatiivisen puolensa. Harmaa on myös markiisia, mutta erilaista sekin pinnaltaan kuin mihin olen tottunut.

Hiljaiselo jatkunee, postaan sitten taas kun kolmen kuukauden päästä saan itsestäni jotain irti... Tai toivottavasti jo vähän aiemmin.

5 kommenttia:

 1. Olenkin miettinyt minne olet hävinnyt, yleensä suht tasaisesti postaat. Mukava "nähdä" täällä taas. Eipä silti, minä blogailen niin epätasaisesti että turha kysellä muiden perään. :P

  Tämän vuoden käsityökurssit jäi minulta väliin, jospa ensi vuonna sitten taas.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Teetkö näitä tilaustyönä? Minulla olisi tarvetta valkoiselle pussille harmaalla liekkikuviolla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista, Anonyymi! Ompelukone pölyttyy motivaation puutteessa tällä hetkellä joten en tee näitä toistaiseksi. En muuten suosittelisi valkoista väriä puuvillankankaana, se imee aina väkisin itseensä jonkin verran pölyä ja voi näyttää piankin ikävältä.

  VastaaPoista
 4. Kerro sitten, jos innostut taas ompelemaan :) Mietin itsekin tuota pölyasiaa, mutta valkoinen sulautuisi niin mukavasti seinän väriin. Ehkä sen voisi tehdä vahakankaasta tms., joka ei pölyyntyisi niin helposti ja olisi helppo putsatakin.

  VastaaPoista