31.1.2012

Hullu mikä hullu, heijastinhullu

Viime viikolla käsityökurssilla alkoivat tekemään konekirjomalla pitsireunuksia, sillä aikaa kun minä ahkeroin kassin kanssa. Ideat sinkoilivat kuitenkin samantien päähäni kun joska teki omansa ja viherryin kateudesta. Tällä viikolla päätin siis toteuttaa jalostetun ideani ja käytin materiaalina yllättäen heijastinkangasta ja -lankaa.

Ensimmäisen tein kaksipuoleisena heijastinkankaasta, ylälankana ompelukoneessa oli harmaa tavallinen lanka ja alalankana heijastinlanka. 


Seuraavissa käytin mustaa markiisikangasta, mustaa heijastinkangasta ja  sammutuspeitteen suojapussin kuviosta tutuksi tullutta, väriä vaihtavaa kirjontalankaa. Isommassa on väriä vaihtavan kaverina heijastinlanka.


Kotona jatkoin... Kirjontalankoja minulla ei ole joten ihan peruslangoilla mennään, mutta voi että noista tulee nättejä! Kotona kokeilin myös ompelusiiman käyttöä harmaaseen versioon ja ero näkyykin tuossa salamalla otetussa kuvassa, vasemmassa alalaidassa. Lanka ei peitä heijastinlankaa ollenkaan joten heijastavuus on parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti