20.12.2011

Ihan pöllöä, taas

Tästä hommasta ei tunnu tulevan loppua ja pieniä nappeja olen jopa ostanut silmiksi... Ideoita pursuaa päästä ja niiden mukaan tehdään. Melkein kaikki pöllöt on tehty tähän mennessä ajatuksella jostain tietystä ihmisestä tai sitten ne ovat valmistuessaan alkaneet muistuttamaan jotain, jolle sopisivat.

Vaaleansininen syntyi ihan vaan sellaisena sarjana sen kummemmin muistuttamatta ketään. Toinen puolestaan syntyi Isolla Ajatuksella ja sitä varten piti käydä heijastinkaupan lisäksi pyöräkorjaamolla. Mustalla herrasmiehellä on siniset silmät, päällään valkoinen heijastin-paita ja kaulassaan kuminen kravatti aivan kuten Huutajalla kuuluukin.  


Tästä laumasta sinapin värisellä on helmiäis-silmät, violetit on itse värjätystä kankaasta tehty ja ensimmäistä kertaa käytin myös mustaa heijastinkangasta. Koneen koristeompeleitakin tulee käytettyä ihan liian vähän, niillä saa mukavasti erilaista ilmettä. Marimekon jämäkankaasta syntyi suuren suuri Erittäin Rakastunut pöllö samanmoiselle ystävälleni. Idea lähti syntymään heti, kun näin nuo sydämen malliset napit. Violettiin ja vaaleanpunaiseen kimaltava pieni pöllö passaa puolestaan vaikkapa jollekin pikku prinsessalle. 
Tää on joo ihan pöllöä, sormet verillä on pitänyt yötä myöten vääntää enkä ole kerrassaan koskaan ommellut näin paljon myös käsin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti