21.11.2010

Rikollinen ja Rinsessa

Niin, joku rikollinen vei ystäväni pyörästä korin. Ei minkä tahansa ystävän pyörästä mitä tahansa koria, vaan sellaisen ihmisen, joka jaksaa aina olla positiivinen ja aurinkoinen ja jota en ole nähnyt vihaisena ikinämilloinkaan. Kori oli hänen itse tuunaamansa, rakkauvella ja huolella tehty. Terveisiä vaan rikolliselle, toivottavasti korille oli käyttöä!

Kun kuulin tapahtuneesta lupasin välittömästi tehdä tulevaan uuteen tuunattuun koriin heijastimen. Idea on muhinut mielessä, uutta koria ei vielä ole löytynyt (mieleistä tuunattavaksi, sanoi ystävä), mutta en voinut pitää näppejäni kurissa. Koska heijastin tulee pyörään, jolla ajetaan ympäri vuoden, tulisi materiaalin olla sellaista, että se kestää säässä kuin säässä mahdollisimman vähin vaurioin. Sieltä se sitten jostain iski taas tajuntaan, kahvipussi! Ompelukurssilla on käytössä kirjova kone ja siellä sain tuon ärrän aikaiseksi.


Heijastin on iso, heijastimen halkaisija on n. 5 cm ja koko höskän n. 10 cm.  Koska uutta koria ei vielä ole, kiinnitystapa on avoin. Takana on kolme vahvistettu napinläpeä ja ehdolla kiinnitystavaksi nippusiteet. Ilmastointiteippiä on yhteensä kolme kerrosta molemmilla puolilla jotta kestäisi käytössä. Tällä on kyllä takuu ja varasuunnitelmakin on olemassa siltä varalta, että tekemys hajoaa.


Vaikka tuossa nyt tuo ärrä onkin, ei tää oo silti Rikolliselle tehty! Kannattaa uskoa, että tämän heijastimen uusi omistaja on ihan ehta Rinsessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti