8.10.2010

Mustaa

Tällaisen mustan kassin ompelin tuossa taas illan ratoksi, neliöhän siitä tuli ihan vahingossa eli metrin mittaisen kahvan päässä roikkuu 36 cm leveä ja korkea hieman vahvemmasta puuvillankankaasta tehty kaunokainen. Koristeeksi kassiin pääsi kankaasta tehty punainen "nappula" ja itse päällystetty nappi.


Kassin suuaukon huolittelin sisäpuolelta punaisella vinonauhalla ja papukaijalukko roikkuu kaulanauhan pätkässä sisäpuolella. Tässä kaulanauhassa on heijastin-painatus ja siitä syntyy aika jännä apukeino, jos esim. kaivat hämärässä ulko-ovella avaimia kassista. Tikkaukset sekä suuaukossa että kahvassa on punaiset, tulee kivasti väriä.


Mitä erikoista tässä sitten on? Äkkipäätään ajateltuna ei yhtään mitään, mutta tadaa! Musta, itse päällystetty nappi onkin päällystetty mustalla heijastinkankaalla, joka heijastaa mielettömän hyvin. Tämä kuva on otettu ihan sisätiloissa taas vain pokkarin salamaa käyttäen. Myyjäliikkeen mukaan musta heijastinkangas ei yllä harmaan kanssa samoihin mittaustuloksiin, mutta täyttää kuitenkin EN471 standardin. Enemmän kuin riittävä, sanoisin näin kirjaimellisesti keittiökokeilun tuloksena.

1 kommentti: