31.8.2009

Mustaa, valkoista ja...

Ystäväni oli saanut tilaajalahjana jostain lehdestä mustavalkoiset tyynynpäälliset, joista ei pitänyt. Sanoi "tee niistä jotain jos haluat", ja minähän tein. Ensimmäisestä tuli tällainen ihan perusmallin kassi. Tavoistani poiketen en tehnyt tähän leveää pohjaa. Käy ehkä näin hyvin vaikkapa kirjastokassiksi? Leveyttä tällä on 34cm, korkeutta 38cm ja kahvan pituus 32cm.

Jotain omille tavoilleni tyypillistä tein silti... Kassin sisältä löytyy papukaijalukko, johon voi kiinnittää vaikka avaimet. Huonosta kuvasta huolimatta tarkkasilmäisimmät saattavat huomata leveämmän valkoisen nauhan reunassa kulkevan heijastinnauhan.


Kangas on muutenkin itselleni epätyypillistä, keinokuitua. Teen oikeastaan kaikki työni puuvillakankaasta, eikä siihenkään mitään erityistä syytä ole, näin on vain päässyt käymään. Pesen kaikki kankaat ennen käyttöä, joten kutistumista ei pitäisi pesussa enää tapahtua.

Kankaassa on edellisten ompeleiden ja esipesun jäljiltä vaaleammat raidat sauman vieressä. Käytössä näitä tuskin huomaa.

2 kommenttia: